Voor opnames en/of info: 03 280 32 55 | mi.cardiologie@zna.be

Onze dienst

Het Hartcentrum ZNA garandeert een zeer grote expertise in alle domeinen van de cardiologie.

Met onze associatie van 19 cardiologen, verdeeld over de 3 algemene ZNA-ziekenhuizen (ZNA Middelheim, ZNA Stuivenberg en ZNA Jan Palfijn) en over de 4 gespecialiseerde ziekenhuizen (ZNA Hoge Beuken, ZNA Sint-Erasmus, ZNA Sint-Elisabeth en ZNA Medisch Centrum Regatta) bieden wij topzorg aan in alle deeldisciplines van de cardiologie en dit op een menselijke en kwalitatief hoogstaande manier. 

Met meer dan 25.000 ambulante raadplegingen, bijna 4.000 diagnostische coronarografieën, 1.400 PCI (percutane coronaire interventie), meer dan 1.100 elektrofysiologische onderzoeken, bijna 600 device-implantaties en meer dan 150 ingrepen voor structureel hartlijden per jaar zijn wij één van de grootste hartcentra in Vlaanderen.

Bij ons staat de patiënt centraal. Ons doel is om op basis van een individuele en persoonlijke relatie tussen patiënt en arts te komen tot de beste cardiologische zorg. Hiervoor is er continu overleg binnen een breed interprofessioneel team, dit alles geënt op de meest recente internationale richtlijnen.

Daarnaast willen wij, als dienst Cardiologie, de cardiale zorg van morgen mee vorm geven door deel te nemen aan tal van internationale klinische studies, steeds met hetzelfde uitgangspunt: de beste zorg bieden aan onze patiënt.

Cathlab

Raadpleging

Revalidatie